Idioma:
0.00
Contacte
972 200 280
Pots pagar de forma segura amb:
Avène autobronzejador hidratant 100ml
Zoom

Avène autobronzejador hidratant 100ml

Ref: 260091

Preu IVA inclós:
Quantitat
Descripció
Autobronzejador hidratant que es pot utilitzar com alternativa per les persones que no poden prendre el sol.  Està indicada en zones amb molta falta de pigmentació (vitiligo, taques blanques, etc.). per la cara i el cos. Aquest producte no protegeix del sol.

És específica per pells sensibles ja que està enriquida en Aigua termal d'Avène, de propietats calmants i desensibilitzants. Deixa la pell hidratada i agradablement perfumada proporcionant en només 1 hora, sense necessitat de sol, un to bronzejat uniforme i natural.

Aplicar en capa fina uniformament sobre la cara y/o el cos prèviament nets i secs. Per optimitzar un to bronzejat s'aconsella l'aplicació  prèvia d'un exfoliant. La intensitat i la duració de la coloració obtinguda depèn de la quantitat utilitzada i de la freqüència d'aplicació. Per obtenir un to bronzejat uniforme i durador es recomana aplicar-lo diàriament. Es recomana rentar-se amb cura les mans després de l'aplicació d'aquest producte i esperar 20 minuts abans de vestir-se, o banyar-se.

Productes relacionats
Newsletter
eCommerce by tlgcommerce.es
On Farma Line
© 2014 ON LINE farmacia · All rights reserved