Idioma:
0.00
Contacte
972 200 280
Pots pagar de forma segura amb:

Formes de pagament

Les comandes fetes a Onfarmaline es poden pagar de 4 maneres diferents:


Tarja de dèbit o crèdit:
Les dades de la teva tarja viatgen encriptades cap al servidor segur del BBVA. Ni nosaltres ni ningú altre hi pot tenir accés, de manera que el pagament és tan segur com quan pagues a qualsevol botiga física.


Transferència bancària:
Un cop hagis finalitzat la compra, t'enviarem un correu electrònic amb la informació necessària perquè puguis fer la transferència bancària. Recorda de posar el teu nom o número de comanda al concepte o remitent de la transferència. Un cop rebuda la transferència o el justificant de pagament processarem la comanda sol·licitada. Les possibles despeses bancàries generades aniran íntegrament a càrrec del client.


Contra reemborsament:
Si selecciones aquest mètode, faràs el pagament al missatger en el moment de rebre la teva comanda. Aquest sistema de pagament té un cost extra fix de 3€


PayPal:
Reconegut sistema de pagament internacional. Pots utilitzar aquest mètode encara que no tinguis un compte PayPal (indicant les dades de la tarja en aquest plataforma). Després de rebre la confirmació de pagament de la plataforma PayPal processarem la comanda sol·licitada.

 

Newsletter
eCommerce by tlgcommerce.es
On Farma Line
© 2014 ON LINE farmacia · All rights reserved