Idioma:
0.00
Contacte
972 200 280
Pots pagar de forma segura amb:

Política de Privacitat

Tractaments de Dades de Caràcter Personal

En onfarmaline.com (Farmàcia Ciurana CB) estem molt preocupats per la seguretat i per garantir i protegir la privadesa de les dades aportades pels nostres clients. A més dels mínims establerts per la legislació, la recollida i tractament de les dades s'efectuen baix nivells de seguretat que impedeixen la pèrdua, manipulació de les dades o accessos no autoritzats.

En compliment del que es disposa en la Llei 15/1.999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, t'informem que totes les dades que ens proporcionis a través de l'ordre de comanda i/o la subscripció a les newsletters de domini, seran incorporats en una base de dades propietat de Farmàcia Ciurana CB, amb la finalitat de poder gestionar la sol·licitud o les comandes i el seu cobrament i, així mateix per remetre't informació sobre productes i serveis comercialitzats per Farmàcia Ciurana CB, així com per a l'enviament de promocions comercials d'altres empreses relacionades amb els sectors que puguin ser del teu interès.

El teu consentiment per rebre informació sobre productes comercialitzats per Farmàcia Ciurana CB o altres empreses acuradament seleccionades per nosaltres, s'entendrà prestat de forma manifesta i inequívoca mitjançant la comunicació de les teves dades a onfarmaline.com (Farmàcia Ciurana CB). Aquests enviaments publicitaris podran realitzar-se per qualsevol mitjà, incloent sistemes de trucada automàtiques a través de serveis de telecomunicacions sense intervenció humana: missatges SMS, MMS i correu electrònic. T'informem que les dades que ens facilitis no seran cedits en cap cas a les empreses anunciants.

Tret que específicament s'estableixi el contrari, es considerarà necessari completar totes les dades requerides en els formularis i cupons que trobaràs en aquesta web. En el cas de no subministrar totes les dades benvolgudes com a necessaris, Farmàcia Ciurana CB podrà, depenent del cas, no cursar la teva comanda.

En qualsevol moment podràs exercir el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i, si escau, manifestar el teu desig de NO rebre cap tipus de publicitat. Per a això, pots:

- enviar una comunicació escrita a Farmàcia Ciurana CB (ref LOPD), Migdia, 54, Girona (Girona), 17003 adjuntant una fotocòpia del teu DNI

- o bé enviar un missatge info@onfarmaline.com amb l'assumpte LOPD i indicant en el missatge el teu nom, cognoms i nombre de client juntament amb la(s) frase(s) NO VULL REBRE PUBLICITAT D'onfarmaline.com i/o NO VULL REBRE PUBLICITAT D'ALTRES EMPRESES.

Si necessites qualsevol ajuda en aquest sentit, per favor, no dubtis a contactar-nos. El nostre desig és servir-te com et mereixes, i fer que la teva visita a onfarmaline.com sigui el més plaent possible.

Newsletter
eCommerce by tlgcommerce.es
On Farma Line
© 2014 ON LINE farmacia · All rights reserved