Idioma:
0.00
Contacte
972 200 280
Pots pagar de forma segura amb:
Nicorette 2mg 105 xiclets
Zoom

Nicorette 2mg 105 xiclets

Ref: 975342
Preu IVA inclós:
Quantitat
Descripció


Descripció: L'administració de nicotina mitjançant xiclets exerceix uns efectes similars a l'obtinguda del tabac i proporciona, als que volen deixar l'hàbit de fumar, la quantitat de nicotina suficient per reduir l'aparició dels símptomes d'abstinència. La dosi de nicotina es redueix progressivament, fins que l'organisme pot prescindir d'ella.

Indicacions: Tractament coadjuvant en programes de deshabituació tabàquica, amb l'objectiu d'alleujar els símptomes de la síndrome d'abstinència a la nicotina. Encara que aquests productes mimetitzen els efectes del tabac, no han de ser utilitzats com a substituts del tabac.

Posologia: La dosi dependrà de la dependència i del número de cigarrets fumats. Es recomana començar amb xiclets de 2mg. S'administrarà un xiclet quan el pacient senti la necessitat de fumar. En el cas que l'administració de 15 xiclets sigui insuficient o de que es fumin més de 20 cigarrets al dia, s'administraran dosis unitàries de 4mg. La dosi diària acostuma a ser entre 8-12 xiclets, fins a un màxim de 25 xiclets. Durant la fase inicial de deshabituació, es recomana no superar els 15 xiclets diaris.

Principi actiu: Nicotina

Prospecte
Newsletter
eCommerce by tlgcommerce.es
On Farma Line
© 2014 ON LINE farmacia · All rights reserved