Idioma:
0.00
Contacte
972 200 280
Pots pagar de forma segura amb:
Nicokern 2mg 24 xiclets gust de menta
Zoom

Nicokern 2mg 24 xiclets gust de menta

Ref: 698949

Preu IVA inclós:
Quantitat
Descripció
Descripció: L'administració de nicotina mitjançant xiclets exerceix uns efectes similars a l'obtinguda del tabac i proporciona, als que volen deixar l'hàbit de fumar, la quantitat de nicotina suficient per reduir l'aparició dels símptomes d'abstinència. La dosi de nicotina es redueix progressivament, fins que l'organisme pot prescindir d'ella.

Indicacions: Tractament coadjuvant en programes de deshabituació tabàquica, amb l'objectiu d'alleujar els símptomes del síndrome de abstinència a la nicotina.

Posologia: La dosis dependrà de la dependència i del número de cigarrets fumats. Es recomana començar amb els xiclets de 2 mg, administrant-se un xiclet quan el pacient tingui la necessitat de fumar. En el cas de que la administració de 15 xiclets sigui insuficient o de que es fumin més de 20 cigarrets al dia, s'administraran dosis unitàries de 4 mg.
La dosis diària sol estar compresa entre 8-12 xiclets, fins un màxim de 25 xiclets. Durant la fase inicial de deshabituació, es recomana no superar els 15 xiclets diaris.

Principi actiu: Nicotina Resinat.

Prospecte
Newsletter
eCommerce by tlgcommerce.es
On Farma Line
© 2014 ON LINE farmacia · All rights reserved