Idioma:
0.00
Contacte
972 200 280
Pots pagar de forma segura amb:
Klorane sèrum anticaiguda crònica
Zoom

Klorane sèrum anticaiguda crònica

Ref: 171816

Preu IVA inclós:
Quantitat
Descripció
El sèrum Klorane anticaiguda crònica està indicat per cabells que claregen, pèrdua de densitat i caiguda del cabell crònica.

Conté el complex tri-actiu (quinina, cafeïna, arginina) que combina el poder únic d'actius vegetals estimulants per aconseguir un número major de cabells i més forts. Aquest complex actua per tres vies:

- Densitat: Estimula la microcirculació del cuir cabellut gràcies a la quinina amb l'objectiu de maximitzar l'aportació d'elements nutritius al bulb pilós. Els cabells estan més ben nodrits des de l'arrel i creixen més nombrosos i més espessos. La massa capil·lar es densifica, s'espessa.

- Creixement: Reactiva el metabolisme cel·lular gràcies a la sinergia exclusiva quinina-cafeïna per aconseguir un creixement més ràpid i vigorós.

- Resistència: Retorna l'elasticitat i la flexibilitat al cuir cabellut gràcies a l'arginina i la seva acció antiglicació. En un entorn favorable, els cabells estan més forts des de l'arrel i durant més temps.

Apliqueu de 3 a 4 polvoritzacions en el cuir cabellut net. Feu un massatge i posteriorment pentineu. No aclariu. 2-3 aplicacions per setmana durant 3 mesos.
Productes relacionats
Newsletter
eCommerce by tlgcommerce.es
On Farma Line
© 2014 ON LINE farmacia · All rights reserved